[Сайт юного инженера ]
Главная » 2022 » Июнь » 21 » אשר הוא מסעדה מארחת ומה זה עושה
12:56
אשר הוא מסעדה מארחת ומה זה עושה

מארחת במסעדה - עובד מוסד אשר משימתו היא לפגוש את האורחים ואת ארגון מנוחה באיכות גבוהה. בעלי ומנהלים מעדיפים שכירת בנות אטרקטיביות מ 18 עד 30 שנים. אם המסעדה מגישה זרים, לאחר מכן, הידע של אנגלית נחשב קריטריון חובה של תחזוקה. ולכן hostesses יכול להתרחש ללא ניסיון וניסיון. לכן, בתחום זה, לעתים קרובות יש תלמידים. נערות ליווי בהרצליה

היתרונות והחסרונות של עבודתו של המארחת במסעדה

המקצוע הופיע לאחרונה. בעבר, מפגש האורחים של המסעדה היה חלק מהשרתים. אבל העובדים האלה לא תמיד היו זמן להבחין זמן להצדיעה הגון של המבקר של החדר. לכן יש צורך לשכור אדם נפרד אשר יעשה ישירות עם עבודה זו.

בנות חושבות כי המקצוע הוא קל, אבל בפועל, לא כל עותקים עם שיעורי הבית. לרוב, זאת בשל מספר פערים במארחת במסעדה:

  • דרישות קפדניות לנתונים חיצוניים. מנהלי התקנה יעברו לא רק עבור עובדי הלבשה, אלא גם לפי סוג של שרידי, צבע שיער. לעתים קרובות בנות עם קעקועים במקום מוביל הכחיש מוסדות האליטה.
  • אין פרספקטיבה של צמיחה. כתוצאה מכך, מעסיקים מעדיפים גיוס תלמידים חמודים.
  • הגדלת רמת הלחץ. מצבים שונים יכולים לקרות בחדר. לעתים קרובות, אתה חייב להיות סבלני לדרוש למבקרים קפריזית של המסעדה.
  • כמובן, היתרונות של המקצוע הזה יותר:

  • רווחים יציבים של 45 אלף. רובלים לחודש. סטודנט טוב במשרה חלקית.
  • אתה יכול לקבל עצות מאורחים נדיבים. לחודש סכום הוא 3-20 אלף. רובל.
  • לא צריך תואר אקדמי. אינו דורש שום יכולת מקצועית. חריגים - מוסדות עובדים עם זרים. במקרה זה, אתה חייב לדבר טוב באנגלית. המשכורת גבוהה מזו של המארחת הרגילה 1.5-2 פעמים.
  • יש הזדמנות לצלול לתוך מגזר המסעדה.
  • פגישה ותקשורת עם האנשים העשירים של העיר. אתה יכול להכיר צירים, אמנים ואישים מפורסמים אחרים.
  • מאפיינים חסרונות... הכנסה גבוהה...

    עבודה במסעדה יוקרתי ומעניין בכיתה VIP. כמובן, ניתן להוסיף פונקציות נוספות לפעילות העיקרית. הדבר המהותי הוא לא להסכים על כל "חלקית" כי מנהל יכול לכפות.

    מה עושה מארחות במסעדה

    בערים גדולות, מודעות רבות לחיפוש מפתחות למסעדות. לפני שתלך לראיון, אתה צריך להכיר את האחריות העיקרית:

  • פגישה עם אורחים. לכן, אתה לוקח בנות אטרקטיבי. מארחת - פנים של המוסד.
  • ליווי השולחן. מושבי לקוחות אם מאורגנים מסעדה גדולה במסעדה לכבוד אירוע חשוב.
  • עזרה בכל מצב (חפש את חדר הנשים, שיחות מוניות וכן הלאה).
  • לפקח על המצב בחדר. לפעמים מצבי הקונפליקט יכולים להתרחש בין האורחים, זה חייב להיות מיד בוטלו.
  • צור אווירה יפה עבור הפנאי היא המטרה של מומחה מסעדה כזה כמו Hôtes. ללא ידע בסיסי של הפסיכולוגיה לא יכול לעשות. לאורחים יש הרבה ולעתים קרובות לתקשר עם אורחים שונים של טמפרמנט.

    מומחה זה יש אחריות שלו:

  • פגישה ותקשורת עם אורח החדר;
  • ארגון שולחנות שריון;
  • שליטה על עבודת השרתים;
  • פתרון של קונפליקטים שנויים במחלוקת עקב תחזוקה או עבודה.
  • במסעדה המטרופוליטנית הרגילה, האורחים מקבלים כ -40 אלף. רובל. בשכר של שכר עלית מעל.

    עבודה במסעדה כמו מארחת מתאימה לתלמידים. כמובן, במהלך הראיון יסתכל על מנהל תקשורת ו dification טוב. שגויות להאמין שכולם לוקחים.

    Просмотров: 372 | Добавил: bullhummtitec1975 | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 1
    1 HenrySog  
    0
    Для здорового питания мне понадобился дегидратор для овощей и фруктов. Спасибо 'Все соки' за предоставление такого нужного устройства. https://blender-bs5.ru/collection/degidratory - Дегидратор для овощей и фруктов помогает мне поддерживать здоровый рацион и экономит время!

    Имя *:
    Email *:
    Код *: